Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми трьома головними чоловіками, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет. Щаслива матуся показала, як бавиться в блакитній воді її старший син, а після насолоджується манго на піщаному пляжі курорту Марса-ель-Алам. Джамалі також пощастило зустріти на морі народну артистку України, 73-річну Ніну Матвінко, яка приїхала на відпочинок зі своєю сім'єю.

"Дуже круто, що навіть під час пандемії можна відкривати для себе якісь круті місця.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ніколи не була в місті Marsa Alam, хоча дуже люблю Єгипет і неодноразово про це говорила.

А тут приїхала і на пустинному березі зустріла Ніну Митрофанівну Матвієнко!
Та й ще і маю змогу з нею плавати 😄

Коли б таке було? 😂"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше