Зараз в ефірі телеканалу СТБ виходить нове шоу "Холостячка", в якому свою другу половинку шукає відома українська актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями. Цього разу зірка показала миле фото, а в підписі до нього підняла важливу тему насильства над жінками.

Читайте Знай в Google News!

"У всьому світі зараз йде масштабна шістнадцятиденна акція проти насильства. Мені є що сказати на цю тему. У своєму житті я стикалася з ситуаціями, в яких чоловік був свято впевнений в тому, що він правий і сильніше, тільки тому що він чоловік. До цього дня я вдячна собі за те, що знаходила в собі силу йти не озираючись, попри біль, страх і образу. Вам, дорогі жінки, часто мами, які потрапляють в коло насильства – фізичного, емоційного, фінансового і сексуального, я хочу сказати: ця сила є в кожній! Повірте в себе! Це не можна терпіти!

Навіть коли страх сковує все ваше тіло, а розум говорить вам знайомим голосом знецінюючі фрази: «ти не впораєшся», «не зможеш», «заслужила», «сама винна» та інші, знайдіть душевні сили підтримати себе. У вас є тільки одна людина, яка дійсно може допомогти. Ця людина – ви! Своєю вірою в себе, внутрішньою мудрістю, своїм материнським інстинктом, закладеним в нас з народження, обійміть себе самі і йдіть.

Не потрібно мірятися силою. З таких відносин треба бігти. Повірте, за межами цього мороку є світло. Це світло – це ви! Ваша любов до себе, ваша сила волі на шляху до самореалізації, ваша віра і любов до інших жінок, а значить і до себе. Дерзайте, нічого не бійтеся. Підтримуйте один одного, дружите, обсипайте компліментами і словами прийняття і підтримки. Ми можемо, Я вірю! Ми змінимо, цю несправедливу і середньовічну догму, що жінка – слабка стать. Але не демонстрацією грубої сили, а маніфестацією нашої природної жіночої сили – любов'ю. Перш за все до самої себе", - написала Ксенія Мішина.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.