Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу молдавський мачо після тривалої перерви опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий пост, в якому поділився чудовою новиною. Отже, у фінальному випуску шоу "Танці з зірками" Дан Балан заспівав дуетом з молодою артисткою INDI. У підписі до пристрасного фото знаменитість повідомив, що скоро фанати почують його новий хіт.

"Вчора на Танцях з зірками ми з INDI презентували нову пісню - "Дихають про кохання"... скоро офіційний реліз", - написав Дан Балан.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто також відзначити, що молдавський співак взяв INDI під своє крило. Про це артистка заявила на своїй сторінці в Instagram.

"Хочу з вами поділитися дуже класною новиною, тепер я артист лейбла Дана Балана "Monarda Studios" 🤩 Скоро офіційний реліз Dan Balan & INDI - Дихають про кохання", - зазначила дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше фаворит Тіни Кароль Дан Балан розговорився про кохання в стозі сіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вперше показала рідного батька, українці не вірять очам: "Дан Балан?"

Також портал Знай.uа писав, що мама Дана Балана поділилася втратою найближчого: "Прекрасне серце".