У понеділок, 30 листопада, на каналі "1+1" відбулася прем'єра комедійного серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще".

У другому сезоні глядачі впізнають вже улюблених героїв і побачать нових, ролі яких, зокрема, виконають популярні зірки українського шоубізнесу.

Читайте Знай в Google News!

Так, ролі в комедії зіграють актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Юрій Ткач, суддя "Танців з зірками" Влад Яма, телеведучі Юрій Горбунов і Лідія Таран, співак Дзідзьо, артистка Тіна Кароль.

За сюжетом комедійної історії, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка і Василя Микитюка в столиці домоглася прокладки у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор побудував готель, і село ось-ось може стати європейським курортом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На сторінці "1+1" в соцмережі Instagram заінтригували глядачів фінальними кадрами зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще", на яких з'явилися головні зірки серіалу.

"Зустрічай справжній зірковий десант у Великих Вуйках 🙌🏻 На появу якої зірки у серіалі чекаєш найбільше? Пиши у коментарях та дивись прем’єру комедійного серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще" вже сьогодні о 20:45 на 1+1", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Горбунову і Осадчій передбачили долю Зеленських: "Ви наступні президент і перша леді".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап змусить українців падати зі сміху в новій комедії "Рідня": бізнесмен посеред села.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий і Влад Яма разом поїдуть в село: "Відразу погодилися на експерименти".