Стало відомо, чому популярний український стендапер Сергій Детков покинув гумористичне YouTube-шоу "Що було далі".

Читайте Знай в Google News!

Про це розповів зірка "Comedy Club" Руслан Білий на шоу "50 питань". Комік з теплом відгукнувся про колегу, який починав свій творчий шлях у "Відкритому мікрофоні" і шоу StandUp на ТНТ.

"Я чесно кажучи так і не знаю, досі. Але ми з ним списуємося. Я так акуратно запитав, "Серьога, все нормально?", а він мені сказав: "Русь, я втомився, я поїхав в Україну, балдію тут, поки коронавірус", - поділився комік.

Руслан припустив, що справа в нелюдських глядачах, які, бачачи Деткова, пишуть йому гидоту через відсутність у нього руки. А Сергія це зачіпає і навіть "триггерить".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Детков, скріншот з відео
Сергій Детков, скріншот з відео

На думку зірки ТНТ, Детков просто не впорався на певному етапі своєї кар'єри, не впорався з тим потоком популярності, який на нього звалився після "Що було далі".

Сергій спонтанно покинув проект, спровокувавши лавину чуток. Подейкували, що гумориста вигнали через агресивність, через тиск глядачів або навіть через невдоволення продюсерів. Представники проекту Labelcom так і не прокоментували заміну учасника, на місце якого відразу ж прийшов Ілля Макаров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як відомий комік потряс голою п'ятою точкою заради чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий з кварталу "роздувся" на карантині, нагадує Юрія Ткача.

Також портал Знай.uа писав, що гуморист Дядя Жора показав, на що перетворився Київ на карантині.