Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, активно веде соціальні мережі, в тому числі й Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 34-річний ютубер розмістив на своїй сторінці свіжий пост, в якому поділився формулою ідеального побачення.

"1. "Подобаються побачення з коханим, коли можна при ньому жерти бургер". Дівчатка, я вам дуже рекомендую на першому ж побаченні заявляти про свої смаки і потреби. Хочете бургер – замовляйте, не потрібно ніжкою базікати і налягати на просекко. Ви ж потім – п'яна і незображающая – наробите дурниць, і все одно з'їсте бургер. Собі дорожче.

2. "Подобається, той момент, коли час йти додому". Саме "йти"? Ви побачення призначаєте в кафе біля парадного, щоб можна було вийти в тапочках і, якщо що, відразу втекти? Хитро. Хід королеви.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

3. "Подобається, коли все без напрягу. Жарти жартуємо". І це не лише на побаченнях. В цілому хотілося б так життя провести.

4. "Подобається, коли людина проста у спілкуванні. Я не про ту простоту: "Давай посидимо біля моря в мінус 20, я візьму стаканчики, а ти термос з чаєм і плед". Ви в словосполученні "не жлоб" зробили двадцять вісім помилок. Але думка зрозуміла: хочеться романтики. Судити вас не смію.

5. "Подобається випивати за знайомство!" А за світло далеких міст? А за друзів і за кохання?

6. "Подобається, коли можна поржати від душі". Спільний знаменник підведений: на побаченнях важливо реготати і пити. Складно собі уявити, чим займаються люди без почуття гумору, які не вживають алкоголь. Розмовляють, щоб тверезо оцінити підходять вони один одному або не потрібно витрачати час? Ой, це фантастика.

7. "Подобається, коли приходить адекватна людина". Нижче вимог вже не буде.

8. "Обожнюю, коли не втикають у телефон". Будуть", - пише Дурнєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раньше Дурнєв вивів топ-9 провальних побачень: "Бісить, коли спізнюються на пару років".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дурнєв видав щиросердне зізнання: "Хотів би створити сім'ю".

Також портал Знай.uа писав, що Дурнєв видав, чому не можна дзвонити колишнім і відповідати їм.