Відома українська акторка Ольга Сумська у свої 54 роки не припиняє радувати шанувальників свіжістю і красою. Нещодавно в мережі з'явилася цікава історія від акторки, де вона показала своїм підписникам загадковий чоловічий образ в масці у себе за спиною.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій stories Ольги Сумської в мережі Instagram.

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"Друзі, подивіться, як ви думаєте, хто це? - Це фюрер (прозвучало на задньому плані). - Хаха (закотилася сміхом акторка). Я напишу посилання, ось вгадайте, хто це!",- ось, що відбувалося в новій історії Ольги Сумської.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Як виявилося пізніше, Ольга розкрила секрет, і розповіла, що за маскою переховувався Народний артист України Володимир Гришко. Українці знають і люблять Вову Гришка за його пісні і танці.

Варто також нагадати нашим читачам, що Ольга Сумська шокувала підписників в Instagram своїм перевтіленням. Українську легенду ще не бачили в образі медсестри. Артистка, яка довгий час не зраджувала своєму стилю, вирішила поділитися несподіваним перевтіленням. Нове фото Сумська опублікувала в Instagram-сторіз. Швидше за все, на такі зміни Ольга зважилася заради чергової ролі в серіалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктіторчуком, якого звинуватили в розбещенні неповнолітніх.

Як повідомляв Знай.uа, Сумська показала, як вона вимиває своїх маляток: "Скиглить".

Знай.uа писав, Сумська приміряла образ медсестри: до такої лікуватися вишикується черга.