Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, радуючи багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого та творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця також з гордістю носить розкішні форми плюс сайз і сміється в обличчя споживчим глянцевим стереотипам і нав'язаним стандартам краси.

Нещодавно Олена поділилася дуже зворушливим відео в своїх Insta Stories. У короткому ролику реп-виконавиця познайомила фанатів з маленькою собачкою породи мопс. Варто відзначити, що дружок з шерстю чорного забарвлення виглядає дуже мило в костюмі Діда мороза. Артистка зі щасливим виразом обличчя міцно обіймає пухнастика і притискає до себе.

"А я сьогодні на ручках тримаю красиву собачку. Скажи Всім привіт! Я подарунки вам принесла!" - з посмішкою говорить Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Alyona Alyona підкорила рудим пухнастиком, "Король Лев" відпочиває: "Любові потрібен вихід".

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розкрила українцям очі на життєву істину, це може змінити світ: "Ти отримуєш кайф".

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona нарвалася на гнів українців через дружбу з Росією: що накоїла співачка і чи дійсно вона винна.