23-річний будівельник Блейк Молін став зіркою інтернету та секс-символом після романтичної фотосесії у ванній з пелюстками троянд.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: британський таблоїд Metro

Чоловік погодився на двогодинну зйомку заради свого друга-фотографа Келлі Даффу. Випивши три пляшки пива, чоловік зняв з себе одяг і розкуто розмістився у ванній. Відверті пози Блейка у ніжному контексті сподобалися людям у всьому світі.

ANTLER+ASPEN Photography
ANTLER+ASPEN Photography

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

ANTLER+ASPEN Photography
ANTLER+ASPEN Photography

Фотограф і автор ідеї Келлі зізнається, що метою проєкту було переосмислити образ жіночого будуара", а також довести, що людина може бути гарною незалежно від ваги.

"Блейк став неочікуваним секс-символом", — каже митець, який назвав проєкт "дудуаром" (від англійського dude - чувак, хлопець).

ANTLER+ASPEN Photography
ANTLER+ASPEN Photography

Містеру Моліну теж до вподоби наслідки фотосесії. Окрім залицянь і зізнань у коханні чоловік також отримує листи, у яких йому дякують за те, що він допомагає людям "плюс-сайзу" перебороти свою невпевненість і зневіру.

ANTLER+ASPEN Photography
ANTLER+ASPEN Photography

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.