45-річна Наташа Корольова дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що у неї сталася життєва криза через яку їй довелося звернутися до психіатра.

Корольова зізналася, що період між 40 і 45 роками був найскладнішим у її кар'єрі та житті.

"До 40 років ти живеш, і начебто добре, безхмарно і легко. І ось "сорокет" починається процес якоїсь ломки: здається, що все не так і не так, це не подобається, того не хочу…", - поскаржилася артистка.

Раніше завжди позитивна співачка розповіла, що практично втратила смак до життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Та й взагалі все не в кайф! Часом навіть не хотілося виходити з дому, бачити людей - здавалося, я так від всіх втомилася! Ось так мене штормило", розповіла Наташа.

Співачці навіть довелося звернутися за медичною допомогою до знайомого психотерапевта.

"І він допоміг. По-перше, знайшов правильні слова, по-друге, провів пару сеансів гіпнотерапії. Після спілкування з ним я звернулася до медитації, яка допомагає встановити гармонію з зовнішнім світом. Я стала читати багато літератури про те, як після енергетичних витрат, коли ти спустошена, заповнювати ці ресурси", - заявила Наташа.

Артистка розповіла, що саме після кризи її життя заграло зовсім новими фарбами.

"Зараз мені прямо добре, отримую задоволення від життя! Відчуваю, як друге дихання поперло! Перебуваю в стані любові, гармонії, повного задоволення. Стала такою ж життєрадісною, як раніше", - похвалилася співачка. Причому вік - 45 років - Наташу Корольову не бентежить: "Можу сказати, що це шикарний вік! Не випадково і правильно кажуть: 45 - ягідка знову. Підтверджую, дійсно відкривається друге дихання".

Нагадаємо, російська співачка Наташа Корольової, якій заборонили в'їзд в Україну, показала своїм шанувальникам дуже відверте відео.

Раніше Знай.ua повідомляв, домашнє відео Корольової підірвало мережу.

Також Знай.ua писав, син Корольової і Тарзана здивував вибором професії.