Ольга Бузова ніколи не відрізнялася природною красою. Порівнюючи фотографії співачки в 18 років та 32 роки, навряд чи можна знайти якісь подібності з нинішнім виглядом жінки.

У гонитві за красою, вона майже повністю змінила своє обличчя пластикою: губи, ніс, вилиці. Бузова ніколи особливо не розповідала про свої пластичні операції, та це і не потрібно, коли ефект "на обличчя".

У своєму новому пості в соціальній мережі жінка рекламує клініку краси і говорить про знижки, які вона надає своїм улюбленим фанам. На фотографії, несхожа на себе Бузова, стоїть на тлі емблеми клініки, широко посміхаючись.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Однак, "ситі по горло" шанувальники розлючені через велику кількість реклами у пості.

"Так ця реклама вже задовбала", "Вам всього хорошого без реклам" та інші подібні коментарі користувачі залишили на її сторінці. Деякі з них припустили, що Бузова готова "перекроїти" своє обличчя заради заробітку. Головне, щоб жінка не захопилася цим настільки сильно, щоб не стати невпізнанною і для найвірніших фанатів.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Нагадаємо, скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала коротке відео зі своєї репетиції.

На ролику Оля анонсує свій майбутній концерт в клубі "Крокус" в Москві і показує фрагмент репетиції свого шоу "Бери мене". У кадрі вона з'являється в оточенні майже десятка хлопців і вони всі разом починають танцювати. Хоча це складно назвати хореографічною постановкою, оскільки в кадрі всі персонажі рухаються в хаотичному порядку. У кінці Бузова ще раз нагадує про майбутнє шоу, до якого вона так ретельно готується.

Нагадаємо, після поїздки в Єреван Бузова схожа на зефір.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Оля Бузова прилетіла в Чечню на приватному літаку.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова потрясла ляхами в компанії спітнілих самців.