Популярна українська співачка Оля Полякова звернулася до коментаторів соціальної мережі, обізвавши всіх хамами.

Відома співачка розгнівалася на поведінку користувачів соціальної мережі Instagram і записала відеозвернення, в якому розкритикувала коментаторів. Справа в тому, що за деякий час до цього жінка виставила на своїй сторінці фотографію себе і тринадцятирічної доньки.

Полякова таким чином хотіла показати, що юна дівчина зовсім скоро наздожене маму і її фігура стає все красивіше і красивіше. При цьому на фото вони обидві були в купальниках, демонструючи свою фігуру. Однак коментатори почали всіляко критикувати дитину, розписуючи, яка вона негарна, і розповідати, що фігура у дівчинки досить нескладна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У своєму гнівному відеозверненні співачка розлютилася на критику на адресу своєї дочки-підлітка. Полякова заявила, що це досить дивно, коли в двох тисячах коментарях під постом накопичилося багато негативу – критика в адресу її доньки була досить жорстка. У зв'язку з цим співачка і опублікувала емоційне відео.

"Виставила фотку своєї Маші і з жахом виявила, скільки огидних, потворних душею, мозком баб і мужиків є в моїй країні. Ви що, охреніли взагалі? Ви, дорослі люди, дозволяєте собі критику на адресу 13-річної дівчинки? Пішли геть з моєї сторінки, хами!" – обурюючись написала Полякова.

Відзначимо, що даний ролик виявився не менш "вибуховим" і тут же облетів всі соціальні мережі. Його подивилося понад 380 тисяч користувачів, а багато з фоловерів співачки підтримали її, відзначаючи неадекватність деяких "диванних критиків".

При цьому користувачі все одно розділилися на два табори. Одні захищали співачку і її дочку, а інші обурювалися і намагалися вколоти Полякову більш боляче, адже вона висловилася у відео досить грубо.

Нагадаємо, Полякова зганьбилася в ресторані.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Королева Полякова приборкала кіз і згадала про старість.

"Знай.uа" писав, що Полякова поставила фанатів перед нелегким вибором.