Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже яскравими вбраннями з нової колаборації Moschino і H&M, колекція яких викликала справжній фурор у світі шоу-бізнесу. Так, артистка позувала з золотому пуховику і дивних чорно-золотих ботфортах.

"Цей образ заслуговує окремого поста 🔥🔥🔥 Все інше дивіться в сторіс 🤤😛 #h&Moschino", - поділилася емоціями Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Як новорічна ялинка", "Херню якусь на себе знову напнула і задоволена як удав.", "Як корова з бубонцями", "Під Кіркорова😂😂", "Цей образ Оль ти прям!!!! Дешевий металобрухт і золота курточка!!!!", "Така ще й у Філіпа Кіркорова", "Циганка Сера 👍🏻", "Цирк поїхав, а клоун залишився!😂", "Кошмар. Особливо вразив танець🙈".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.