Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна продемонструвала більш скромне фото, на якому позує не одна. Так, на фотографіях, які з'явилися в записі Аліни Гросу, вона позує разом з подружкою, яку, за її словами, вона давно не бачила. Співачка з'явилася на огляд публіки у світлій водолазці, поверх якої накинула хутряну безрукавку сірого кольору. Волосся Гросу зібране в недбалий хвіст ззаду, а на її обличчі легкий макіяж. Подружка Аліни на ім'я Наташа позує в сірій кофті, її волосся розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. Дівчата, мабуть, сидять десь в кафе і спілкуються, після того, як півроку не бачилися. У Наташі вже є діти і саме про материнство написала Гросу в підписі до фото.

"Зустрілися нарешті з моєю коханою (вже матусею) @elenaelenlena. Не бачилися, практично півроку. Вибирай, яка фотка краще. Слухаю тепер її курси по материнству, жесть. І здорово, і лякаюче. А у вас є подруги вже з сім'єю і дітьми?", - запитала артистка у шанувальників. А фолловери не змусили себе чекати і почали писати коментарі та відповіді.

"Ви така красива. Просто! Найкрасивіша дівчина, моя улюблена співачка. Всього вам доброго", "У мене є сестра з сином і чоловіком!", "Всі фото шикарні, як і Ви", "У мене є подруги з онуками", "Простіше запитати, чи є у мене хтось, у кого дітей ще немає", "Діти - це переломний момент у житті. Так, хороший. Але переломний", "Подруги нам як сестрички, завжди підтримають і допоможуть у скрутну хвилину", "Нарешті? Та ви прекрасні, люблю вас", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.