Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії Решетової, вона позує у вишуканому червоному платті.

Модель стоїть на світлому фоні, поклавши одну руку на бік, а другу опустивши по стегну. На ній красиве червоне плаття на бретельках з відкритими плечима. Зверху сукня обшита мереживом, а знизу оборками, вбрання підкреслює груди і струнку фігуру моделі. Волосся Насті розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина дивиться в камеру.

Треба сказати, що це рекламна публікація, тому у підписі до фотографії Решетова розповідає про те, де можна придбати таке плаття, як у неї. "Ексклюзивно @malina_fashion. Вибирай собі ідеальне плаття. А я вже вибрала! Вгадайте яке", - підписала знімок модель. Фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень у мережі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромніше.

"Надзвичайно красива дівчина", "Витвір мистецтва", "Джолі, дуже-дуже схожа", "Барбі", "Приголомшлива", "Яка гарна і розумна дівчина! Йому пощастило, однозначно! Ніколи не коментую, але не втрималася! З наступаючими вас!", "Ніби з іншої планети", "Красива і шикарна", "Шикарне плаття", "Дуже добре виглядаєш! Завжди доглянута!", "На Самойлову схожа", "Круте плаття. Анастасія шикарна як завжди", "Ага, ексклюзивно, такі сукні зараз всюди", - пишуть в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, наречена Тіматі затьмарила мережу фото в купальнику, чоловіки облизуються.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.