Український комік, шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розповів про свій виступ перед колишніми президентами Росії і України в роки їх правління – Дмитром Медведєвим і Віктором Януковичем.

Так, за словами Зеленського, вони разом з акторами "Кварталу" були на закритому заході, разом з іншими зірками, серед яких і була подруга Януковича Повалій. Артистка змушена була двічі виходити на сцену, так як під час її виступів головні гості заходу покидали зал.

"Ми виступали на заході, де був Медведєв і Янукович. Вже смішно, але історія є історія. Тоді була якась група і була Повалій. Причому за виступами спостерігали тільки 2 людини – президенти. Коли на сцену вийшла Таїсія, вони встали і пішли із зали", – розповів Зеленський.

Всього в залі сиділи лише Янукович і Медведєв і двічі після оголошення Повалій вони вставали і йшли геть. Їй того вечора так і не вдалося виступити. З-за цього навіть артистам Кварталу довелося залишитися на півтори години, щоб ще раз оголосити народну артистку України.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Ми виходимо, два гостя (Янукович і Медведєв – прим. ред) вже в халатах. Показали другу частину виступу, потім знову оголошуємо Повалій, вона виходить на сцену, а глядачі знову залишають зал. Повалій, до речі, так і не заспівала", – поділився Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський розповів, як виступав перед Медведєвим і Януковичем: вони були в халатах. Шоумен розповів про реакцію на свій виступ Медведєва і Януковича.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський помстився росіянину за Україну: врізав по путінському хлебалу на очах у всіх. В Німеччині під час концерту Студії "Квартал 95" з Володимиром Зеленським трапився досить несподіваний і неприємний інцидент.

Знай. ua писав, що Зеленський відверто розповів про страшну смерть колеги по "Кварталу 95". Трагедія в колі гумористів.