Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в епатажному вбранні.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в незвичайній сірій сукні з оборками, мереживними вставками і блискучими елементами. Цей наряд має досить глибокий виріз в зоні декольте, і щоб прикрити його трохи Настя одягла на шию масивне намисто. А в тон прикраси на шиї, Каменських одягла у вуха сережки. Волосся артистки зібране у високий хвіст на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. Настя знімає себе в дзеркало і кривляється в камеру.

У підписі до фотографії Каменських написала, хто допомагав їй створити цей образ. "Thanks to: Style @lan_ira. Dressmaking @tatyana_larina_tata. MUA @mariia_samharadze. Hair @vlasova____irina. Jewelry @_exclusivejewelry_. Managing and producing @ilona_ku @upintothesky @kv.anna @tony_krash". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона схожа на Клеопатру, а деякі написали, що співачка сильно змінилася, коли пішла від Потапа, і явно не в кращу сторону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мене бісить те, що вона постійно язика показує? Проти NK нічого не проти, але ось ці кривляння, навіщо вони, а головне для кого?", "Що з тобою зробив Instagram", "Гірлянда. Не будь схожа на Бузову", "Дуже крутий образ", "Вау, це найдивніший і найчудовіший образ", "Сукня чорти-що, обдерта", "Клеопатра", - пишуть в коментарях до фото Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.