Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками в переддень Нового року зворушливим знімком.

Відповідне фото Тодоренко опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На фотографії телеведуча відображена разом з маленьким сином і батьками.

Зірка робить селфі на тлі бабусі і дідуся, які стоять поруч з коляскою, в якій спить їхній онук. Як з'ясувалося, 31 грудня в сім'ї Тодоренко відзначають відразу два свята – Новий рік та день народження мами Регіни.

"31 грудня – найголовніше свято в році!!! День народження моєї мами. Як сильно я тебе люблю, ма! Ти у мене найвеселіша, найсмішніша, наймудріша, найдобріша і найкрутіша бабуся у всьому Всесвіті! Будь ласка, будь здорова і слухайся мене". підписала знімок Регіна

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, відома українська телеведуча Регіна Тодоренко активно веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео.

Як стало відомо нещодавно, українська телеведуча Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов, які таємно одружилися 25 жовтня, стали батьками. Але після пологів Регіна зникла з поля зору фанатів і ЗМІ. З моменту появи на світ малюка, на офіційній сторінці співачки в Instagram довгий час не з'явилося жодної свіжої публікації.

Все, що Тодоренко виставляла в Instagram - це старі відео і фото, ще з тих часів, коли вона була вагітною. Однак цього разу співачці і телеведучій вдалося приємно порадувати своїх фанатів.

Також Знай.uа писав, Тодоренко і Топалов вперше показали дитини.