Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала обкладинку іншого глянцю, яку прикрасила вже сама.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на обкладинці українського жіночого журналу "Наталі". Це перший номер глянцю в новому році і його героїнею вибрали саме Дорофєєву. На обкладинці Надя постала на огляд публіки в спокусливому образі. На ній довга срібляста спідниця з пікантним вирізом на ногах і короткий чорний топ, поверх якого вона накинула темну прозору накидку з довгими рукавами.

Надя сфотографована в спокусливій позі, її волосся розпущене і якось незвично укладене. Це знову викликало шквал дискусій щодо зачіски співачки. На обличчі Наді легкий макіяж, а фотографія здається занадто відретушованою. Посередині сторінки обкладинки величезним шрифтом написано "Більше, ніж секс", хоча не зрозуміло, чи стосується цей заголовок інтерв'ю Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Деякі вітають Надю з тим, що вона стала героїнею глянцю, деякі обговорюють її стиль та зачіску, а інші просто обсипають зірку компліментами і захопленими коментарями.

"Яка ти красива", "А нічого, що тебе діти дивляться?", "Ось це клас!", "Як завжди, дуже класна", "Ти крута", "Звільніть дизайнера. 90-ті роки рулять?", "Більше, ніж секс", "Красуня", "Як завжди, прекрасна", "Шалено красиві", "Це більше, ніж секс", "Ікона стилю", "Більше ніж секс, менше ніж любов", "Неймовірна жінка", "Шикарна", "Клас", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.