Відома українська виконавиця Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників сексапільними знімками.

Цього разу артистка поділилася фотографією в купальнику з відпочинку, зазначивши, що вона знаходиться в Мексиці на одному з пляжів, які славляться своїми різноманітними ландшафтами. Чудові пейзажі не особливо вразили фанатів Каменських, їх зацікавив купальник співачки, у якому чітко видно її форми.

На знімку, опублікованому в Instagram, Каменських позує в білому бікіні, при цьому зірка стоїть, схиливши голову на лінії прибою.

Виконавиця залишила фото без підпису, але фанатів це не зупинило. Справа в тому, що вони не схвалили нову фотографію, комусь Настя здалася занадто товстою, хтось порахував, що вона пласка, інші заявили, що в Каменських немає насправді "попи як у Кім".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Набридла, голожопи багато», «Як не фоткайся все одно жирна», «Форми те що треба…але було б краще якщо б живіт не втягувала, а так і було б….а так супер», «треба б і друге фото помістити, типу До і після — наступне, коли видихнула», «Ну і навіщо так втягувати живіт?», «А животик втягнула», «Товста вона буде», «Настя, а можна вже подивитися фото в сукні, чесно кажучи вже нудить від ваших купальників і напівголої попи», «звичайно нічого проти не маю, але де попа як у Кім?», «Втягнула живіт», «Ну та й я так живіт можу втягнути». написали підписники

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, не втомлюється радувати шанувальників відвертими фотографіями голого тіла. Цього разу співачка поділилася знімками з відпочинку, на яких демонструє всі свої принади в сексапільному купальнику.

Раніше Знай.uа повідомляв, попа Каменських знову викликала ажіотаж у мережі.
Також Знай.uа писав, Настя Каменських зачарувала фанатів жіночним чином, просто милуйтеся.