Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко останнім часом радує шанувальників своїм сяючим виглядом – ось вона, щаслива молода мама! Насправді, це лише райдужна маска, а в житті знаменитості все складається не дуже гладко.

На днях Тодоренко розповіла, що її вагітність протікала досить складно, сьогодні телеведуча опублікувала пост, який і зовсім схвилював шанувальників.

“Іноді просто хочеться кинути все і втекти від усього світу на іншу планету в надії, що десь там далеко ти знайдеш щастя”. написала під фото Регіна Тодоренко

Але все не так сумно, як може здатися. Далі Регіна розповідає про те, що важливо працювати над собою і приймати будь-які життєві ситуації. Мудро і з позитивом! Сподіваємося, зірка швидко розбереться з усіма проблемами і буде такою ж сонячною і безтурботною, як на фото.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Цього разу знаменитість опублікувала нові фото, на яких вона позує під час вагітності.

У публікації, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує в різних образах і ситуаціях. На цих знімках телезірка вже на сьомому місяці вагітності. У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи всі нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розповіла про тяготи вагітності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.