Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям. Вона вже була блондинкою, з короткими стрижками і довгим волоссям, з завивкою, тепер знову стала блондою.

На фотографії, яка з'явилася в записі Дорофєєвої, вона знову з'явилася в образі блондинки з темними корінням. На фото її волосся злегка розпатлане, у вусі кілька сережок, а на обличчі легкий макіяж. Артистка з'явилася на фото в коротенькій чорній сукні, вона стоїть біля дзеркала спиною до камери, але выдображається в ньому. Знімок був зроблений десь в гримерці, поруч з Надею ще одна дівчина, яка поправляє макіяж.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва анонсувала концерт в Німеччині: "Сьогодні @vremyaisteklo в Німеччині! Чекаємо вас в @club_london_heidesheim і @me_club_rom", - написала Дорофєєва. Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на такі зміни в образі Наді, і взагалі не всі підтримують її експерименти з волоссям. Є ті, кому сподобалася фотографія, але є й ті, хто просить зірку повернутися до попереднього способу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Така солодка", "Дуже личить", "Чому така гарна?", "Яка ти розкішна", "Тобі личить з будь-якими волоссям. Як так?", "Удачі, крихітко", "Блін, які ви круті. Гарного концерту", "Надя, а яку туш ви використовуєте? У вас такий виразний погляд", "Надя, ти така красива, коли блондинка", "Сказати, що ти красива – це нічого не сказати", "Тобі дуже личить", "Тобі всі кольори волосся личать", "Яка гарна", "Стаканчик латте на столі", "Красуня", "Обожнюю тебе", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Наді Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.