Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі відео, яким в черговий раз підігрів інтерес до своєї нової пісні "Роксолана". Раніше артист повідомляв, що в останній день зими, 28 лютого, він презентує кліп на цю пісню, а також він повідомив, що вже готує новий тур під назвою "Роксолана".

На своїй сторінці в соціальній мережі Олег Винник опублікував відео, яке, швидше за все, є фрагментом нового кліпу на пісню "Роксолана", яку артист презентував напередодні. У ролику з'явився сам Олег Винник, який крокує вулицями мегаполісу, а також дві народні артистки – Ада Роговцева і Ольга Сумська. На відео співак розповідає про нелегку долю українських заробітчан.

"Щороку сотні тисяч українців їдуть за кордон в пошуках кращої долі. Мільйони наших дівчат і жінок залишили Батьківщину з метою зробити життя своїх рідних вдома – в Україні – кращим. Епоха "Роксолани" розквітає. І я не сторонній спостерігач цієї епохи – я сам працював на чужині. І бачив, і бачу донині заробітчанський труд, труд на виживання, і мені боляче, коли я про це думаю. Чутлива, ніжна, і така бажана, ти заслуговуєш на повагу і любов, ти гідна кращої пісні і найщасливішої долі", - говорить голос артиста за кадром, також на відео звучить його пісня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В кінці ролику видно дату – 28.02 – в цей день Олег Винник презентує кліп на композицію "Роксолана". Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.