Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав закулісся гумористичного проекту "Ліга Сміху".

На фотографії, яка з'явилася в записі артиста, він постав на огляд публіки в компанії відомих чоловіків, серед яких народний артист України Станіслав Боклан і гуморист Ігор Ласточкін. Очевидно, що фотографія була зроблена на зйомках "Ліги Сміху". Судячи з фото, хлопці весело проводять час. Потап на фотографії з'явився в темній кофті на блискавці і в чорній кепці. Всі чоловіки на знімку мило посміхаються в камеру.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко розповів, що все було на вищому рівні. "Коли ти на вищому рівні з кращими, навіть не потрібен відсутній зуб для повноти емоцій. Спасибі Ліга @ligasmeha і приголомшливий Дніпро Прррр Прррр #лигасмеха #птп #лідер #mzg #дніпро", - написав артист. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Зіркових чоловіків засипають компліментами в коментарях, а деякі запитують репера, куди він подів свій зуб.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"А паркан передніх нижніх зубів потрібний?", "Ви завжди на вищому рівні", "Круто, гумористи. Ви коли-небудь повернетеся в журі?", "Блін, вітаю вас з N", "Бейсболка, як у Володимира Олександровича", "Класна компашка", "Ви класні", "Я з Дніпра. Обожнюю "Лігу Сміху". Коли вже 5 сезон?", "Потап, ви завжди на найвищому рівні!", "Мабуть Потап тренер-джокер", "А зуб де подівся?", "О, там навіть Станіслав Боклан, мій улюблений актор", "Потапа люблять будь-яким", "Зі святом всіх хлопців!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.