Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в якійсь теплій країні в оточенні пальм і зелені. Лобода з'явилася на огляд публіки у відповідному вбранні – на ній різнокольорова сорочка з оригінальним принтом і коротенькі чорні шорти із завищеною талією, які оголюють довжелезні ноги. Артистка вийшла на прогулянку в темних кросівках і сонцезахисних окулярах, її волосся розпущене і трохи розпатлане.

Світлана Лобода не підписала свою фотографію і не залишила геолокацію, так що шанувальникам залишається лише здогадуватися, де вона відпочиває. Втім, незрозуміло, чи свіже це фото чи архівне. Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімки, що сподобалися, і вони засипають зірку компліментами, але є й ті, хто не оцінив фото артистки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Краса від вух", "Приваблива дівчина", "Неймовірно красива, відпочивайте", "Струнка", "Одне захоплення", "Вау, яка гарна", "Гарного дня", "Красуня", "Яка ви прекрасна", "Красуня, при цьому ще дуже талановита. Захват і захоплення", "Яка ти пекуча", "Дуже красива", "Прекрасна співачка, хороша мама", "Ні, занадто молодіжно, тобі давно не 15, Світлано, тобі пасують більш жіночні образи", "Класна", "Коліна не красиві", "Дуже красива і сексуальна", "Світлана – хороша, а лук цей мені не подобається!", "Така красива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.