Скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок у мережі. Про це пише Clutch.

Нещодавно в Москві відбувся концерт відомого американського репера ASAP Rocky, на якому з'явилися багато російських знаменитостей: починаючи з Ольги Бузової і закінчуючи артистами Black star. При цьому, особливо "відзначився" саме Єгор Крід.

Очевидці розповіли, що весь вечір артист буквально бігав хвостом за відомим хіп-хопером і намагався копіювати його жести і звички. В кінці вечора Крід опублікував фото з ASAP Rocky, яке нібито повинно служити доказом їхньої дружби.

Проте, шанувальники не повірили, що між музикантами зав'язалися приятельські стосунки. Вони засудили Кріда, який готовий викласти навіть найневдаліший знімок, лише б на ньому красуватися зі світовою знаменитістю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ситуацією зацікавилися журналісти, і один з російських телеграм-каналів написав ASAP Rocky в особисті повідомлення у Instagram. У переписці репер зізнався, що Крід весь вечір його дратував і заплатив йому за фото.

"Не знаю хто це, він просив у мене фото і виглядав як гей. Це якась російська зірка на ім'я Єгор. Як же він мене задовбав… принаймні, мені заплатили за це д*рьмо". — пояснив виконавець.

Нагадаємо, Єгор Крід, який постійно допускає якісь помилки, розлютив Тіматі, і за це відомий репер заборонив йому використовувати частину його псевдоніму. Тепер він постане перед фанатами з ім'ям Єгор Булаткин.

Раніше Знай.uа повідомляв, російський репер Єгор Крід почав фліртувати з заміжньою Надею Дорофєєвою. Фанати помітили явні "підкати" холостяка в Instagram співачки, і сильно розлютилися.

Також Знай.uа писав, Єгор Крід показав відео спільного тренування з учасницею скандального шоу "Дом-2" Мариною Мексикою. Цей ролик змусив фанатів припустити, що у співака з'явилася нова пасія.