Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість анонсувала нову ліричну пісню "Дим", яку дует вперше виконає українською мовою. Так, Надя і Позитив вразили ще й своїми елегантними образами: на обкладинці парочка позує в класичних чорних костюмах та сорочках замість звичних яскравих вбрань.

"Прем'єра вже 21.03 ‼️ #ДИМ ", - заінтригувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Це буде бомба🔥🔥", "Ооо, це та пісня українською мовою💥", "ДЕ ВЗЯТИ ТЕРПІННЯ😻🔥", "Обкладинка😻🔥", "Це має бути щось неймовірне😍🙈 Ви круті🔥🖤", "Воу воу , зачаровує 😍❤️до мурашок 🔥😬.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.