Популярна телеведуча Леся Нікітюк повернулась до активних зйомок. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, зазначивши, що почувається значно краще після лікування.

Як відомо, під час відпочинку в Єгипті Леся Нікітюк не тільки насолоджувалась сонцем та райськими краєвидами, але й мала неприємний інцидент. Телеведучій різко стало погано, тому вона звернулась за допомогою до медиків. Після крапельниць у місцевій лікарні Леся Нікітюк повернулась до Києва та лаконічно розповіла про стан свого здоров'я.

"Мені вже краще. Дякую всім, хто хвилювався! Обіймаю!", – звернулась до прихильників Леся Нікітюк.

Наразі телеведуча повернулась до активних буднів. Леся Нікітюк похизувалась участю в проекті "Хто проти білявок?", де вона отримала головну роль. Зірка вже приступила до зйомок та зізналась, що має враження, наче вони почались вже дуже давно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Окрім цього, телеведуча встигла зустрітись з дизайнером Андре Таном. Під час спілкування Леся Нікітюк отримала від модельєра подарунок: стильні сонцезахисні окуляри з його нової колекції. У червоному піджаку на голе тіло та з таким брендовим аксесуаром українка дуже нагадувала поп-діву Бейонсе.

Також ми писали, що Леся Нікітюк засмутила фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай, Берліні та Єгипті, а по приїзду в Київ потрапила в лікарню. Так, артистка виставила кілька кадрів в Сторіс, показавши руку з крапельницею.

Раніше предавалось, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі на відпочинку в Єгипті.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.