Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким уривком з шоу "Дивовижні люди", де виступає в якості судді разом з Машею Єфросиніною і Олексієм Сухановим. Так, артистка дуже забавно висловилася, а фанати не втрималися і зробили веселе відео.

"Щоб на мене кицька чхнула 😹
#дивовижнілюди - вже цієї суботи о 21:00! ☝️", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Давно я так не сміялася 😆💪 фразочка вогонь 😅", "Спасибі, що підняли настрій 💐", "Щоб мене муха брикнула, щоб мене качка копнула😂 без Вас Олю, це шоу було б зовсім не дивовижне❤️", "Олечка, зранку цей ролик - вааащє вогонь!🔥🔥🔥 дякуємо за Ваш гумор😘🌞🌸🌸🌸🌸🌸", "Ох і розсмішила мене кицька.".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.