Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram ряд фотографій, на яких позує в пікантному образі і з новою зачіскою. Як виявилося, Надя Дорофєєва вирішила показати фанатам, як вона проводила час на церемонії музичної премії YUNA 2019. Так, на кількох знімках артистка позує разом з колегою по дуету Олексієм Завгороднім. Також є фото, де вона з'явилася на червоній доріжці, в глядацькому залі, і навіть в ліфті.

Як видно на знімках, Надя Дорофєєва наділа для світського заходу коротке чорне плаття на бретельках зі спокусливим декольте. При цьому виглядає цей наряд як боді з прозорою спідницею і пір'ям. У вухах Наді довгі сріблясті сережки, які торкаються ключиць, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. При цьому волосся довге пофарбоване омбре, розпущене і укладене на одну сторону. Як відомо, останнім часом Дорофєєва часто експериментує з волоссям, а це подобається не всім її шанувальникам.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підписі до публікації артистка написала: "@yunaawards red carpet. Dress @crystalsalon.kyiv. Mua: @myshura_olga. @natalibraslavich. @navy.atelier @marinasan_shy". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, а інші вітають з отриманням нагород.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.