Відомий український телеведучий Олексій Дурнєв запустив на YouTube нове шоу, в якому висміює Instagram-stories користувачів мережі, серед яких часто зустрічаються знаменитості. Проект "Дурнєв дивиться сторіс" стає все більш популярним, а знаменитості, схоже, не витримують жорстких насмішок ведучого.

Кожен епізод шоу в середньому набирає 500 тис. переглядів.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Однак якщо телеведучий Микола Тищенко, який часто стає "учасником" програми Олексія Дурнєва, ставиться до цього з гумором, то Леся Нікітюк дуже засмучується і ображається через гострі висловлювання ведучого.

Так, Олексій Дурнєв на своїй сторінці в Instagram повідомив, що йому зателефонувала Леся Нікітюк з проханням: "Друзі, мені зателефонувала Леся Нікітюк і попросила "перестати робити влоги на її імені". А що ви там?".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той же час, Леся Нікітюк, яка перебуває під крапельницею, записала відеозвернення Олексію Дурнєву.

"Льош, я тобі дзвонила. Але я попросила тебе "не перегинати". Ти можеш робити скільки завгодно влогів, можеш підписувати "Леся Нікітюк" хоч по 200 разів під своїм влогом, я тобі не забороняю. Тому що завдяки таким людям, як я, у тебе є робота. Виходить, що ми твої роботодавці, а ти наш вічний раб. Люблю тебе. Підписуйтесь на Олексія Дурнєва". Леся Нікітюк

Підписники Олексія і Лесі в коментарях теж намагаються з'ясувати, хто правий: "Леся зловила зірку", "У Дурнєва 400 тис. дописників, а у Лесі 2,6 млн. Дурнєв ваш вічно всякий брєд несе і тільки й може всіх ображати і піаритися на цьому".

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим чином.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.