Відомий російський репер Єгор Крід йде з лейблу Black Star і збирається змінити псевдонім. Про це передає Clutch.

Як повідомляють російські журналісти, Крід давно збирався покинути знаменитий лейбл, проте офіційно про відхід Єгора оголосять на початку квітня 2019 року. Причиною його рішення стали розбіжності з керівництвом медіахолдингу, зокрема, з репером Тіматі. Повідомляється також, що Єгора Кріда не влаштовують умови співпраці, які йому запропонували на випадок продовження контракту.

Тим не менш, Крід не збирається завершувати творчу діяльність. На даний момент він знаходиться у пошуках нового менеджера, якому доручить управління своєю творчою діяльністю.

Однак, журналісти повідомляють, що після відходу з Black Star Єгор не зможе виступати під псевдонімом Крід, і йому доведеться повернутися до його справжнього прізвища - Булаткін.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.

Нещодавно в Москві відбувся концерт відомого американського репера ASAP Rocky, на якому з'явилося багато російських знаменитостей: починаючи з Ольги Бузової і закінчуючи артистами Black star. При цьому, особливо "відзначився" саме Єгор Крід.

Очевидці розповіли, що весь вечір артист буквально бігав хвостом за відомим хіп-хопером і намагався копіювати його жести і звички. В кінці вечора Крід опублікував фото з ASAP Rocky, яке нібито повинно служити доказом їх дружби.

Єгор Крід
Єгор Крід

Нагадаємо, Єгор Крід збирається відбити наречену у Тіматі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Діма Білан показав відео, в якому визнається, що виходив на сцену з серйозною травмою ноги. Більше того, він показав ту саму хвору ногу і медика, який коле йому уколи прямо в поїзді.

Також Знай.uа писав, хакери злили в мережі інтимні фото нареченої репера Тіматі моделі Анастасії Решетової. На селфі дівчина демострує ідеальну фігуру, позуючи перед дзеркалом топлес.