Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася банним днем із залицяльником-інкогніто, відправившись в елітний комплекс під Москвою. Так, артистка виставила невеликий ролик, де голяка провела екскурсію по місцевості і зізналася, що такий відпочинок "справжній кайф".

"Наш прекрасний відпочинок і повна гармонія🌺❤️😊 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина приховала. Втім, ні для кого не секрет, що Анастасія просто обожнює лазні, а ще частенько виставляє оголені фото і відео з власної крижаної купелі в особняку. Також артистка з коханцем приїжджають в заміський комплекс не вперше - минулого разу не обійшлося без фірмових шпагатів, але цього разу, здається, знаменитість вела себе пристойніше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.