Яскраві герої, харизматичні молоді актори і актриси - все це порадувало українських телеглядачів у костюмованій драмі "Кріпосна" на СТБ. 2-метровий красень, якого глядачки розгледіли навіть за специфічним гримом кріпосного коваля Назара, - український актор Тарас Цимбалюк.

Творці розповіли, що знайти актора на цю роль було найважче. Навіть коли Тарас уже був затверджений на роль, він здавався занадто сучасним - так і виникла ідея з перукою для створення образу кріпосного коваля 19 століття.

"Він повинен був бути дуже гарним, щоб погляд відразу зупинявся. Зовнішньо - високий і мужній кріпак, а всередині - шляхетний лицар. Назар півфільму проводить з голим торсом. Його роздягали при кожній можливості. Ми подумали, нехай жінки радіють". згадують творці популярного серіалу

Про свою роль Тарас згадує з не меншою теплотою, хоча зніматися влітку в жаркій перуці не завжди було комфортно, пише "Теленеделя".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І так, знайомимося ближче із новим секс-символом українських серіалів.

Про роль коваля Назара:

У нас багато схожого з Назаром. Він не любить, коли йому брешуть і несправедливість. Він чесний і терплячий. Але, напевно, може витерпіти більше, ніж я. Мені дуже подобається персонаж. Я готувався до зйомок, їздив на кузню, так як він за сюжетом коваль, навчався кувати.

Про перуку в "Кріпосній"

Це було не зовсім зручно. І мені, і дівчаткам-гримерам. Чому вирішили так зробити? Я думаю, що в той час зі стрижкою і барбершопами були проблеми, тим більше, у кріпосних – вони з цього приводу не морочилися (посміхається). Тому мій персонаж не думав про свою зачіску, він думав, як би вижити. Мені наклеїли перуку, яку було зроблено з волосся семирічної дівчинки, волосся досить довге, нижче грудей і кожен раз годину часу у мене йшло тільки на перуку.

Про мрії в кіно

Я фанат всього виробництва Марвел. Кожен другий герой – роль, яку мені хотілося б зіграти. Починаючи від Росомахи до Бетмена. Ці класні хлопчачі ролі мені дуже імпонують.

Про кохання

У творчості любов займає особливе місце. Якщо у мене в особистому житті негаразди, я не можу працювати, текст в голові не тримається, думаю лише про те, що потрібно заспокоїти себе і налагодити свої відносини. Мені здається, будь-якій людині це заважає. У творчому процесі любов і порядок в особистому житті займають важливе місце. Любити – це прекрасно.

Що подобається в дівчатах

Я дуже люблю вихованих дівчат. Але, найголовніше у стосунках, як показує практика, щоб дівчина була тобі другом у всьому.

Про долю і знаки

Я раніше не був забобонним, а зараз іноді відбуваються цікаві незвичайні речі. Приклад пригадати не зможу, але в знаки вірю.

Де познайомитися

Банально - в соціальних мережах.

Про кіношні прийоми з дівчатами

Ні, в житті не граю. Можливо, в інституті міг на касі щось сказати, щоб прискорити процес або щоб пропустили без черги. З дівчатами – ні. Напевно, можливі маніпуляції. Але я такого не роблю.

Як повідомляв Знай.ua, серіал "Кріпосна" викликав гнів українців. Серіал "Кріпосна" викликав хвилю обурення, українці не оцінили.

Також Знай.ua писав, що голлівудська зірка "роздяглася" перед хейтерами і послала їх подалі. Актриса потерпає від численних нападок і критики в мережі.