Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по Європі, де виступить у Лондоні, Мілані, Празі та Відні. Так,артистка давала концерт в Італії, вийшовши на сцену в дуже незвичайному вбранні. Світлана приміряла блискуче відверте боді з глибоким декольте, високі ботфорти і прозору накидку, виставивши напоказ груди.

"Bang bang bang 🐯🔫#milan", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Нло стайл😁👍🔥🔥", "Гаряча і скажена 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 😍", "🔥оххх... ну Ви нещадні 🥵❤️", "ідеальна ідеальність 🤤😍🔥", "Гаряча дівчина🔥", "Жінка бомба)", "Форми 😻🤤❤", "Дівчинка 😍😍😍😍красуня".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.