Зовсім недавно 58-річний російський шоумен Олександр Цекало розлучився з дружиною, сестрою Віри Брежнєвої Вікторією Галушко. А все заради красуні, яка молодша за нього на цілих 20 років. Дарині Ервін 38 років, і вона вже встигла вискочити заміж за Цекало.

За словами шоумена, він дуже щасливий з новою обраницею: "Вона як наркотик, тільки природний, який не можна купити", - зізнався він в одному з інтерв'ю.

Олександр Цекало і Дарина Ервін

Закохана пара з'являється разом на світських заходах і часто викладає в мережу фото з відпочинку. Олександр по-справжньому захоплюється Дариною, яка встигла знятися у невеликих ролях в декількох голлівудських фільмах.

Олександр Цекало і Дарина Ервін

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, користувачі його прекрасно розуміють, адже Ервін виглядає просто чудово. Нещодавно актриса виклала у закритий профіль Instagram відверту фотографію, на якій позує по пояс оголеною. Звичайно, найпікантніші місця прикриті, але користувачі все одно залишилися в захваті і позаздрили Цекало.

Дарина Ервін

Раніше повідомлялося, що Олександр Цекало вперше з'явився на публіці разом зі своєю новою дружиною, американкою Дариною Ервін. Про це в четвер, 28 березня, стало відомо з відеоролика, опублікованого у соціальній мережі.

На премії асоціації продюсерів кіно і телебачення Олександр і Дарина прийшли разом і весь час поводили себе нерозлучно, цілувалися і не відриваючись дивилися один на одного закоханими очима.

Варто відзначити, що близькі знайомі Цекало називають подібну поведінку не типовою для артиста, оскільки під час появи на світських заходах з колишньою дружиною обходилося без фотознімків, адже шоумен всіляко намагався уникнути потрапляння у кадр.

Нагадаємо, Оля Полякова похвалилася черговою нагородою, ставши "Жінкою року".

Раніше Знай.uа повідомляв, Анастасія Волочкова похвалилася новою піснею, і здається, вона буде тужливою.

Також Знай.uа писав, Даша Астаф'єва похвалилася гарячим знімком з минулого, зробивши дивне зізнання.