Популярна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила шанувальників гарячою оголеною фотосесією в рамках благодійної акції.

Пікантні знімки з'явилися на офіційному Instagram-акаунті студії "Квартал 95".

Велика армія шанувальників ретельно стежить за творчим образом Олени Кравець як актриси студії "Квартал 95", а саме "Вечірній квартал" і "Жіночий квартал". Виявилося, що фотографії були зроблені ще кілька років тому. Артистка зважилася на сміливий вчинок спільно з Мариною Лірник. Жінки зробили відверту фотосесію заради допомоги дітям з інтернату.

"...ми будемо допомагати випускникам інтернатів та дитячих будинків виходити в самостійне життя без страху, долаючи емоційно-психологічний бар'єр. Для цього їх навчать науково-обґрунтованій техніці трансцендентальної медитації, яка допомагає розкрити потенціал особистості, покращує здатність до навчання і захищає від стресів..." Олена Кравець

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
На фото зірка знімається повністю оголеною, а величезною валізою прикриває свої "принади".

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

"Проект підтримують Фонд Девіда Лінча і особисто Ольга Дьякова, СЕО Фонду Девіда Лінча в Східній Європі". - додала Олена.

Олена Кравець
Олена Кравець

Нагадаємо, актриса Олена Кравець зі студії "Квартал 95" попросила українців про допомогу.

Актриса студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого кварталу" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу. Вона записала несамовите відеозвернення, в якому розповіла про хворобу молодої дівчини, яка потребує дорогої операції.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Раніше Знай.uа повідомляв, у зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець початку хандрити через те, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах в "Кварталі".

Також Знай.uа писав, актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про це стало зрозуміло з інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросиніною".