Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному луці. Надя Дорофєєва зображена сидячи на високому кріслі в дивній майже порожній кімнаті з величезними вікнами і цегляними стінами. Шанувальники здогадуються, що зірка прийшла на інтерв'ю для одного з телеканалів або сайтів. Та й сама Надя натякнула на це, написавши у підписі до фото "Давайте поговоримо".

Для інтерв'ю артистка вибрала стильний і практичний образ. Вона одягла чорну толстовку, світлі джинси і масивні білі кросівки. Волосся Наді розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі легкий повсякденний макіяж. При цьому вираз обличчя у співачки трохи дивний, вона ніби сфотографована в момент розмови. В руках Дорофєєва тримає склянку з напоєм, як припускають фанати, з латте, яке так любить співачка.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фани в захваті від такого незвичайного образу і засипають Надю компліментами в коментарях до фото. Однак деякі запитують артистку, що це було за інтерв'ю і де його дивитися. "Надя і латте нерозлучні", "Мені здається, що це інтерв'ю для @ranok_ua?", "Надюша, коли буде ефір?" "Господи, яка ж ти красива", "Випадкові фотографії – найвдаліші", "Красуня", "Таке обличчя серйозне", - пишуть в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.