Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість позувала в білій коротенькій сукні з бахромою на тлі стіни, а незвичайний образ доповнила золотими сережками і каблучками. Так, дівчина кардинально смішила імідж, наростивши чорне довге волосся, з яким стала дуже схожа на сестричку Кім. Варто відзначити, що Кайлі досить часто змінює стиль, з'являючись на публіці то з коротким рожевим волоссям, то з попелястим блондом.

"Гарне волосся = хороший день", - поділилася емоціями Дженнер. Фолловери ж залишилися в захваті від нового образу молодої матусі, зазначивши, що так вона виглядає дуже пристасною. Втім, були і ті, хто запропонували Кайлі знову приміряти блонд, в якому вона виглядає набагато ніжніше. Деяких також захопили хвилі на волоссі, а ще шанувальники порівняли знаменитість з сексуальною ковбойкою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще