Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила здивувати фанатів дуже ніжним кадром з мамою і маленькими собачками. Так, артистка прорекламувала власний бренд одягу, а ще розповіла історію з дитинства про те, яка річ в гардеробі була її улюбленою. Виявляється, Маша просто обожнювала халат на кілька розмірів більше.

"У моїй юності найбільшим щастям для мене було навіть не цілуватися з Колею (моєю першою любов'ю), а приходити після школи додому, коли всі ще на роботі, і... надягати мамин халат поверх шкільної форми. Потім якийсь час у ньому ходити і кривлятися перед дзеркалом, уявляючи себе в різних ролях!
Без халата все це здавалося дурницею! А ось ця махрова, пахнуча мамою річ з якимись гудзиками і пір'їнками в кишенях ( #мояМама мала звичку все, що вона підбирала з підлоги, класти в кишені), була для мене відчуттям того, що я вдома, і що я - доросла ! чи Могла я собі тоді уявити, наскільки зміниться моє уявлення про домашній затишок і красу на даному етапі життя? Звичайно, ні. Більш того, я і мріяти не могла, що буду рятувати гардероби дівчат від «махрового антикваріату».", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Прийшов час повертати борги і подарувати мамі халат😂🤗❤️🔥", "У мене теж кишені халата зайняті сміттям з підлоги))))))", "Мов сестрички ", "Ох вже ця генетика. Одне обличчя з мамою. ОБИДВІ красуні 👍👍👍👍👍І ще, мені дуже подобаються розумні брюнетки. Тому Марічка - ТОП👍👍👍".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.