Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася новою подорожжю, вибравши для відпустки сонячну Барселону, проте днями встигла повернуться до Києва. Так, артистка виставила дуже ніжне селфі з нюдовим макіяжем, рекламуючи популярні бренди та розповівши, якою косметикою користується найчастіше. Також Леся заінтригувала яскраво-червоною трояндою, яку піднесла до обличчя.

"Для тих хто цікавиться моїм Makeup 💄!!!
Я люблю макіяж natural..nude! Для цього використовую «візажиста»😆 ", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Щоб нафарбуватися нюд як Леся,треба хату в селі продати і то не вистачить😂", "Красива 😘І без макіяжу 🤗😁😉", "Надзвичайно красива💐", "Леді Ле ти прекрасна😍", "А троянда з проекту холостяк?😄", "😍молода і свіжа,красунечка!!!💖", "Леся як завжди сама прекрасна ))))".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.