Всесвітньо відома американська модель і бізнесмен Кайлі Дженнер вразила шанувальників несподіваним образом. 21-річна знаменитість взяла приклад зі своєї старшої сестри Кім Кардашьян і наростила волосся, передає showdream.org.

Новим знімком Дженнер поділилася в своєму Instagram-акаунті. На фото знаменитість з'явилася в короткій білій сукні з довгою бахромою, доповнивши образ великими золотими сережками і кільцями. Дописників найбільше вразило не вбрання Кайлі, а її довге волосся, що діставало стегон.

Швидше за все, юна мільйонерка вирішила бути схожою на свою старшу сестру Кім Кардашьян, яка близько місяця тому постала перед шанувальниками з волоссям ледь не до п'ят. Нарощене волосся Кайлі виявилися дещо коротшим, однак, не менше враження справило на фоловерів.

"Гарне волосся = гарний день". написала під фотографією Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Треба сказати, що знаменитість любить експериментувати з волоссям: вона досить часто змінює зачіски, з'являючись на публіці то з рожевим каре, то з платиновим волоссям.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Нагадаємо, Кайлі Дженнер є успішною дівчиною, яка займається бізнесом і лідирує в рейтингу Forbes. В клані Кардашян вона зуміла обійти за кількістю заробленого навіть Кім. При всьому цьому, дівчині трохи більше 20 років.

Кілька років тому дівчина запустила свою лінійку косметики Kylie Cosmetics. Але, незважаючи на любов до макіяжу, Дженнер іноді відпочиває від нього. Кайлі засвітила в Instagram знімок, на якому вона без косметики на обличчі.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Варто нагадати, що відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю в телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Кайлі Дженнер приміряла сміттєвий пакет на голе тіло.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кортні Кардашьян протерла стіл голим тілом.