Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото з відпочинку, примірявши пікантний купальник і привітавши таким чином шанувальників зі світлим святом Великодня. Так, артистка побажала усім здоров'я і благополуччя, позуючи абсолютно без макіяжу.

"#Великдень
У мене тут свято набуло трохи турецького відтінку 🙈 Христос Воскрес, дорогі мої! Вашим близьким здоров'я, дому багатства , благополуччя сім'ї і миру на всій землі ❤️❤️❤️🙏🏻 ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери ж не змогли пройти повз, однак їх думки розділилися: "як ви з чоловіком схожі😱", "вибачте, що не в тему, але оце цицьки 😂😂😂", "Спаплюжила такий світлий день!", "Вітаючи з ВЕЛИКОДНЕМ вим'я б прикрила.", "Виглядаєте краще яскравих крашанок, а їх сьогодні переплюнути складно!", "Тут так на Влада схожа🙈 взагалі часто помічаю, що чоловік і дружина схожі👍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.