Телеканал СТБ розпочав зйомки дев'ятого сезону популярного шоу "Зважені та щасливі". В цьому році місце тренера В'ячеслава Узєлкова займе головний холостяк країни Іраклі Макацарія. Другий тренер та ведуча залишилися незмінними - це Марина Божемская і Аніта Луценко. Цей сезон знову буде одиничним, де кожний учасник відповідає за свій результат сам. Хоча працюватимуть вони в парах.

Тренером однієї з команд стане Іраклі Макацарія. На думку продюсерів, людина, яка змогла створити своє тіло самостійно, зможе мотивувати учасників і ділитися знаннями, яких він набував кілька років.

Вже 6 років Іраклі займається спортом кожен день - зал, басейн, проводить групові заняття для всіх бажаючих. Він є обличчям та представником спортклубу World Class у Грузії. Постійно організовує відкриті тренування. Щотижня записує, як правильно виконувати вправи для спортивної рубрики, яка виходить в ранковій програмі два-три рази на тиждень на грузинському телеканалі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Макацарія регулярно проводить мотиваційні лекції про спорт і здоровий спосіб життя: як дотримуватися раціону, не лінуватися, як міняти свої погляди на спорт.

"Спорт постійно в моєму житті. Крім того, я неодноразово допомагав тренуватися друзям. Відвідувачі, які ходили в зал, просили розписати їм програму, і завдяки їй приходили в хорошу форму і худнули". говорить Іраклі Макацарія

В проекті "Зважені та щасливі" Іраклі розкриється з іншого боку, який український глядач ще не бачив. Яким буде новий тренер проекту, дивіться вже восени на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, що головний холостяк країни, кінопродюсер і власник розкішної спортивної фігури Іраклі Макацарія приєднався до проекту каналу СТБ "Зважені та щасливі". Грузинський красень буде тренувати учасників дев'ятого сезону шоу, зйомки якого в самому розпалі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що ведуча Ольга Кучер поділилася деталями нового проекту "Культурні люди".