Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала в Instagram відеоанонс нового випуску свого влога, на якому позує в стильному, злегка бесбашенному луці. Як виявилося, знімати новий випуск влогу Надя Дорофєєва вирушила в притулок для тварин. Ще й чоловіка Вову Дантеса прихопила. У ролику співачка показала найгарячіші моменти цього випуску.

Так, на відео Надя Дорофєєва показує не тільки мешканців притулку, але і персонал, який розповідає про тварин. Також в кінці відео можна побачити, що артистка привезла цілий бус кормів для братів наших менших. У влогу Надя також заговорила про дітей, правда дуже оригінально: "Хто хоче не іграшку, а дитину в сім'ю – приїжджайте-вибирайте, будь ласка".

Як видно на відео, в притулок зірка приїхала у червоних спортивних штанях і чорній толстовці оверсайз. На ногах співачки білі кросівки, а на голові чорна кепка з принтом. Волосся Наді розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У схожому зручно-спортивному луці на відео з'являється і Володимир Дантес, якого в кінці відео Надя змушує розвантажувати бус з кормом для тварин.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У підписі до відео Надя Дорофєєва написала: "Замість тисячі слів! Цей випуск ви просто зобов'язані подивитися. Посилання в описі профілю і stories. Спасибі моїй команді @darinao @k_kostya1 і команді @royalcaninua #додобрыедела". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фанати дійсно заінтриговані і почали обговорювати новий випуск Надіїного влога.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.