Відома українська співачка Ірина Федишин похизувалась світлинами, де працює на городі.

Відповідні кадри вона опублікувала на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, на своїй сторінці Федишин опублікувала цілу серію знімків з сином на яких саджає картоплю.

"Сьогодні мої батьки садили картоплю! Я давно кажу мамі, що краще купити мішок, чим стільки прикладати праці! Але мама каже, що своє є своє!", - пише у соцмережі виконавиця.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У свою чергу шанувальники зірки засипали її компліментами. Здебільшого фани пишаються зіркою, яка вправно допомагає родині.

"Супер, ви молодчина, я пишаюся вашою простотою!", "Ви молодці, що допомагаєте, це важко, але така праця зближує родину", "Справжня співачка українського народу", - писали фани.

Варто нагадати, що за декілька днів до церемонії нагородження переможців премії “Золота Жар-птиця 2019” розгорівся гучний скандал навколо відомої української співачки Ірини Федишин. До ЗМІ потрапила інформація, що артистка нібито займається накруткою голосів, щоб отримати нагороду у номінації “Народний хіт”.

Нагадаємо, відома українська співачка Світлана Лобода, яка дає концерти в Росії, похвалилася символічним подарунком від соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. Знімки зворушливої підвіски з'явилися в Instagram-stories в записі зірки із не менш зворушливим підписом. Особливо це заінтригувало шанувальників зірки.

Як повідомляв "Знай.ua", популярна українська співачка та учасниця міжнародного конкурсу "Євробачення" Злата Огневич рідко ділиться подробицями особистого життя. У 2016 році співачка розлучилася зі своїм хлопцем, який служив у військах АТО. Подейкували, що у неї були відносини після цього, але співачка все тримає в таємниці. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла, що їй подобається "бути вільною".

Також "Знай.ua" писав, що Даша Астаф’єва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності ошелешила знімками. Знаменитість потішила шанувальників новими яскравими світлинами. На фотографіях вона позувала в штанах-кльош і прозорій блузці, через яку видно білизну.

Зеленский должен оправдать ожидания людей - посадить в тюрьму коррупционеров. Пальчевський