Дочки артистки студії Квартал 95 Олени Кравець Маші вже 16 років. Днями вона буквально полонила шанувальників свіжими знімками, багато відзначили схожість із зірковою мамою. Відповідні фото з'явилися в Instagram дівчини.

Старша дочка Олени Маша Кравець є справжньою копією актриси. І шанувальники відзначають спільні риси з дорослішанням дівчинки.

Так, деякий час Маша не особливо радувала шанувальників свіжими знімками, а днями опублікувала кілька кадрів з подорожі по Австрії.

Так, на фотографіях з Відня фолловери навіть по початку взяли Машу за її маму, настільки разюче подібність між ними.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Відень надихає", - написала Маша під фото.

"Дівчина фантастика, ти дуже гарна", "Копія мами", "Чарівний дитина", "Красунчик", "Маша незрівнянна", - коментують фоловерів.

Раніше повідомлялося, що актриса "95 кварталу" Олена Кравец зізналася журналістам, що старша дочка, 16-річна Маша живе окремо вже рік.

За словами Олени Кравець "відселення" дочки було лише вимушеним рішенням, адже після народження двійнят сім'я була обтяжена житловим питанням.

Актриса розповіла, що рішенням було прийнято після того, як батьки однієї з подруг безпосередньо звернулися до неї і запропонували переїзд в загальну квартиру.

Нагадаємо, зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з Кварталу 95 відмовилася жити з донькою.

Знай. ua писав, що зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.