Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому наполегливо тренується в спортзалі. Так, артистка зізналася, що погладшала на цілих 5 кілограм, після чого показала кілька улюблених дієвих вправ.

"Дівчата. Здаюся.
Я погладшала на 5кг Не буду виправдовувати себе тим, що було багато роботи... складний графік... мало часу для спорту)
Кожна з нас зривається, і знає чому! Нерозумно виправдовуватися, вірити компліментам чужих людей і кожен день думати, що дзеркало будинку в невдалому місці стоїть )))
Мій тренер @krasyuk_13_yuryзавжди суворий і холоднокровний, але справедливий! І за це я його поважаю.
«Ти добре виглядаєш. Але, сама знаєш, що можеш краще»
Так він каже, щоразу після нашої тривалої розлуки, і щотижневих обіцянок скоро повернутися!
Я повернулася! Якщо ви в загулі, як була я, давайте, повертайтеся! ", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "По більше таких відосів!!💪", "Чудова попа! Цікаво, які вправи найулюбленіші для попи?", "Всі 5 кг відклалися в потрібних місцях 🔥", "Як перестати це дивитися?", "Розкішна😍".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.