Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою на райські Мальдіви разом з коханцем-інкогніто, якого ніхто так і не бачив. Так, артистка не стала зраджувати традиціям і протерла фірмовим шпагатом як можна більше поверхонь острова. Анастасія позувала в новому блакитному купальнику зі стразами, навіщось надівши золоті туфлі на високих підборах.

"Як ви там, дорогі? Вам не нудно без мене?🤣 Здається, я нудьгувати вам не даю, як і раніше.🤣 Я тут на Мальдівах сховалася від усіх👍🏼 Але! Перебуваючи під куполом цих небес, насолоджуючись відпочинком, я дізнаюся про себе стільки новин!!!🤣 Те, чого я і не могла б припустити!🤣🌴 Любі, я з вами. Довжина мого шпагату-це вже певна міра. А ви знаєте її довжину? Підкажу: 2метра і 20 см.💃🏼 Ну придумайте що-небудь ще про мене.🤣 А я за вас поплаваю і відпочину, як зазвичай, в шпагаті і на кеблах.🤣 Дивись на мене і роби як я, якщо зможете. У мене такий веселий настрій! 🤣 А сміх продовжує життя!👍🏼 А почуття самоіронії мені притаманне!🤣 Зрозумійте, якщо ми не будемо сміятися самі над собою, над нами буде сміятися увесь світ.🤣 Так шпагат мій заліковий?💃🏼 Королева шпагату, як сказала Алла Борисівна Пугачова. @alla_orfey👍🏼 А якщо вона сказала, то їй потрібно вірити!👍🏼 Смальте, дорогі! Головне, не нудьгуйте!🤣🌴💃🏼❤️", - виплеснула емоції Волочкова. Варто відзначити, що хитра балерина давно приховала коментарі, тому явно занудьгувала, адже тепер фолловери не можуть виказувати свою думку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.