Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою на райські Мальдіви разом з коханцем-інкогніто, однак повернулася до Москви через тиждень, не дивлячись на обіцянки залишитися там назавжди. Так, артистка вирішила спробувати новенькі фільтри додатку Snapchat, примірявши чоловіче обличчя. При цьому Анастасія якось моторошно посміялася на камеру, блиснувши щетиною і зазначивши, що "Мальдіви змінюють людей".

"🤣🤣🤣🤣🤣🤣", - лаконічно підписала Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже частенко наривається на критику через неадекватні вчинки. Варто відзначити, що на відео у Анастасії сильно заплітається язик, а багато шанувальників давно звинувачують артистку в алкоголізмі. Також знаменитість знову протирала пісок на острові фірмовими шпагами, однак тепер ще й на золотих підборах, чим викликала чимало жартів і обговорень в свою сторону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.